Afscheidsfotografie voorbeelden

Voorbeeldfoto’s van afscheid ceremonies

Het is moeilijk voor te stellen hoe de documentaire met afscheidsfotografie eruit komt te zien.

Via onderstaande voorbeeldfoto’s kun je een impressie krijgen wat eerdere families als beeldende steun hebben ontvangen, nadat ze het vertrouwen gaven om een reportage te laten maken.

Ik zal eerlijk zijn. Het is geen documentaire die je elke avond gaat bekijken, maar ondertussen wel zoveel steun en rust geeft dat het laatste moment er is en dat je daar naar toe kunt reiken wanneer je daar aan toe bent.

Van trouwfotografie naar fotografie van het afscheid

Afscheidsfotografie is niet zomaar ineens ontstaan. Daar ging een geschiedenis aan vooraf van 11 jaar bruiloft fotografie.

In die elf jaar heb ik een heel goed gevoel leren ontwikkelen voor verhaal, sfeer en verhalende momenten. En daar waar de je bij bruiloften de momenten op een presenteerblaadje krijgt aangeboden is de kracht bij afscheidsfotografie juist het verhaal te zien in de kleine korte momenten. Een klein gebaar.
Een snelle kus op een urn. Die ene hand die op een schouder steunt.

Allemaal momenten die zich niet aankondigen en waar je als afscheidsfotograaf heel goed op moet letten.

Maar ook meer dan dat. Want er gebeuren ook andere mooie en soms juist leuke momenten. Bijv. een baby die rijkt naar een glaswijn. Of twee kleine meisjes die met een paraplu spelen op de begraafplaats. Allemaal onderdeel van het verhaal.

De ervaring van 11 jaar trouwfotografie heeft daar heel goed bij geholpen en daarmee ben ik blij dat ik nu die ervaring kan omzetten in prachtige herinneringen aan het Laatste Moment.

“Wat een fijne foto’s en wat een dierbare herinnering ❤ Dank je wel”

Malanca

Afscheidsfotografie extra voorbeeld

Na het bekijken van deze foto’s kan ik me voorstellen dat je benieuwd bent naar een totale afscheidsreportage.

Stuur gerust een e-mail om deze te kunnen bekijken. De slideshow die ik zal sturen is een voorbeeld van een echte uitvaart.

De slideshow is voorzien van passende muziek die ook werd gespeeld bij het afscheid. Mooi detail is dat ook jullie slideshow van het afscheid ondersteund zal worden met muziek van de uitvaart. Let op: dat maakt het wel een stuk emotioneler om te zien, maar op die manier is het precies zoals het was.

Home » Portfolio